The kitche in this Mt. Pleasant home was separated from the main living areas by an awkward, diagonal wall with a window cut out. The homeowners wanted a more open space as well as a more functional kitchen, that would provide ample storage and a clean look. The space was completely reconfigured and the wall was removed. Upper cabinets were eliminated, but that didn't decrease the available storage. Base cabinets and drawers line the perimeter. The island boasts abundant cabinetry. Cabinets above the refrigerator and freezer provide storage for those items used infrequently. The large pantry with pocket doors also boast a countertop and lighting, creating a workspace and storage for countertop appliances, keeping the main kitchen clutter-free.

Contact UsAbout Your Project

Click Here For Our FreeRemodeling Guide